mandag 13. mai 2019

Alt om Gjeldsproblemer og Inkasso

Inkassogjeld
Noe av den værste typen av gjeld du kan ha, er gjeld på inkassokrav eller inkassogjeld som mange kaller det. Desverre er det mange i Norge som etterhvert sliter med inkassogjeld, og dette skyldes ofte utstrakt bruk av kredittkort og i noen tilfeller manglende betaling på avdrag til forbrukslån. Det er egentlig det samme hva som er årsaken til gjeldsproblemene, det som er viktig å ta tak i problemene, og ikke havne i den situasjonen hvor man slutter å åpne brev med regninger. For dette er et problem som ikke forsvinner av seg selv. Har du havnet i en situasjon hvor du har gjeldsproblemer, anbefales det at så raskt som mulig tar kontakt med en gjeldsrådgiver. Sjansen for å finne en løsning er større jo raskere du tar tak i problemene, men selv om det har gått litt tid, er det ingen grunn til å ikke gjøre det.

Det er viktig å forsøke å gjennopta kontroll over sin egen økonomi selv om man har fått betalingsanmerkninger, inkasso eller står i fare for å miste egen bolig ved tvangssalg. Gjeldsordningsloven åpner i en del tilfeller for gjeldsordning med hjelp fra namsmannen, men da kreves det ofte at du er over en viss alder og har en betydelig samlet inkassogjeld. En gjeldsrådgiver kan hjelpe til med å;
   

    Gjennomgå å skaffe kontroll over kreditorer og total gjeld.

    Se på muligheter for finansiering og forhandling med kreditorene.

    Ta kontakt med bank for refinansiering av misligholdt gjeld.

    Forsøke å komme til løsninger med utenrettslige gjeldsforhandlinger.

   
Noe av det dummeste man kan gjøre hvis man har fått varsel om inkasso, er å bare overse brevet og tro at dette er noe som forsvinner av seg selv. Mange har vært i den situasjonen hvor de rett og slett slutter å åpne posten, men det som da skjer er at renter og inkassosalær bare øker og øker. Har du fått varsel om inkasso, men ikke enda har skaffet deg inkassogjeld, kan muligens en refinansiering av gammel gjeld være på sin plass. På denne måten kan det være enklere å holde kontroll over egen økonomi, og samler man gjelden til en långiver kan det bli enklere å få oversikt, samtidig som den samlede utgiften som skal betales hver måned, i de fleste tilfeller også synker en god del.
   
Her på inkassogjeld.com vil du finne flere tips om hvor du skal henvende deg hvis du har pådratt deg gjeldsproblemer, om det skyldes et for høyt forbruk, kredittkortgjeld, manglende innbetalinger på lån eller hva det er som er grunnen til at har pådratt deg enten betalingsanmerkninger, inkassovarsel eller krav om inkasso. Men har du inkassogjeld så ta så i hvert fall så fort som mulig kontakt med en gjeldsrådgiver. Besøk et nettsted om forbrukslån og refinansiering hvis du behøver hjelp med betalingsanmerkninger.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar