lørdag 4. juni 2022

Boliglån med inkasso

Betalingsanmerkninger og inkasso er noe herk! For det første så blir man som regel ikke kvitt det på et blunk, og for det andre er det ikke alle långivere som ser med venlige øyne på søkere som har aktive inkassosaker. Det kan være ganske frustrerende å forsøke å gjøre opp for seg, når det eneste man egentlig har bruk for er å skaffe seg en refinansiering, men ingen er interessert i å innvilge en slik. Derfor er det utrolig viktig å vite at det er mulig å omforhandle et boliglån med inkasso, om man bare går til riktig type bank. 

Les mer her om hvordan du kan søke om en refinansiering av din inkassogjeld, og kanskje få muligheten til å komme ovenpå igjen økonomisk. 

Det er viktig å vite at det finnes muligheter, for det kan av og til nesten virke enklest å bare gi opp. Men ikke gjør det! Forsøk heller å få i ordning med et fornuftig lån som kan hjelpe deg ut av uføret. Det koster ingenting å sende inn en søknad om refinansiering, og tar deg ikke så alt for lang tid.

Det viktigste du skal gjøre er å søke om et refinansieringslån eller et omstartslån i en bank som er spesialister på denne typer av lån. Via vanlige banker vil du trolig få avslag fra alle som en, fordi de mener at du er en for høy risiko for de. De er som regel kun i bransjen for å tjene penger, nå skal det sies at det er spesialistene også, men det hjelper deg uten kostnad og tar sin fortjeneste fra finansieringsselskapet som de samarbeider med. Dette betyr for deg som kunde at det ikke koster noe å sende inn en lånesøknad, men det er viktig å nevne at du er nødt til å stille med en form for sikkerhet. Det vil si at når du har fast eiendom allerede, er det mulig å refinansiere boliglånet selv med inkassogjeld. Har du ikke bolig fra før, vil det være meget vanskelig å få innvilget noe som helst hvis du har betalingsanmerkninger, dessverre.

Du finner våre anbefalte långivere øverst på siden, og det skal nevnes at dette ikke er alle som finnes på markedet, men de som vi har avtale med. Statistisk har de alle gode resultater for å hjelpe personer med inkasso som ønsker å omforhandle boliglånet, noe som også kan være en grei måte å løse ut annen forbruksgjeld på. Husk bare på at mens du er i samtale med den aktuelle banken, at du følger med og har god kontroll på dine tidligere lån, slik at du ikke glemmer noen og dermed ikke kommer deg ut av uføret, når du først er i gang.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar